Kommentti

Ripsipalvelut Rovakadulta

Ripsipidennyksiä jokaiseen makuun
Klassiset ripsipidennykset

Klassisissa ripsipidennyksissä laitetaan yksi ripsikuitu yhteen omaan luonnonripseen. Näin ollen saadaan "eritellympi look". Klassisia ripsipidennyksiä on saatavilla eri pituuksia, paksuuksia ja kaarevuuksia. Klassisiin ripsipidennyksiin kuten ei volyymiripsiinkään tarvitse laittaa ripsiväriä. Näissä huoltoväli on noin kolme viikkoa.

Quick Pick -volyymiripset

Quick Pick on LashLoversin uutuus, jonka ansiosta saadaan tehtyä kauniit volyymiripset ennätysnopeasti. Näillä laadukkailla valmiilla volyymiviuhkoilla työnjälki on aina tasaista ja laadukasta. Jos haluat upeat ripset, mutta kaipaat nopeaa palvelua on Quick Pick valmisviuhka volyymiripset oiva valinta juuri sinulle. Huoltoväli on sama kuin normaaleissa volyymiripsissä.

Volyymiripset

Näyttävää ja tuuheaa, luonnollista ja hillittyä. Tätä kaikkea on volyymiripset. Volyymiripset on aina kevyet ja pehmeät, eivätkä ammattilaisen laittamana vahingoita omia luonnonripsiä. Suunnittelemme aina ripsien muodon, pituuden, paksuuden ja kaarevuuden asiakaskohtaisesti ja omien ripsien kunnon huomioiden.
Volyymiripsien tekniikka eroaa klassista ripsipidennyksistä siten, että volyymiripsikuidut on niin ohuita, että niitä on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen viuhkamaisesti. Näin ollen volyymiripsillä saa tehtyä todella luonnolliset- tai näyttävät ripset. Ennen ripsien laittoa käydään läpi asiakkaan toiveet ja suunnittelemme yhdessä kauniit ja asiakkaan persoonallisuuteen sopivat ripset. Volyymiripset sopivat kaikille, myös harvaripsisille, sillä voimme tasapainoittaa kohtia joihin ei omia ripsiä kasva. Ripsien huoltoväli on noin neljä viikkoa. Meiltä saat volyymiripset Lashloversin laadukkaista ja korkeatasoisista tuotteista LashLovers-ammattilaiselta.

Lisää kommentti

Email again:
Tuotemerkit ja yhteistyökumppanit