Kommentti

Mahdollisuuksien Kemijärvi

Parturi-kampaajaksi Kemijärvelle

Kemijärven tiimille etsinnässä uusi työtoveri, parturi-kampaajan työpaikka avoinna tässä konkareiden ja huippuosaajien tiimissä. Kemijärvellä toimii myös ekokampaamo, hyvä mahdollisuus siis sinulle, jolla on myös ekopuoli hallussa. Voimme myös kouluttaa kasvivärien tekoon, mikäli se on sinulla kiinnostuksen kohteena. 

Henkilökuntamme koostuu parhaista alan osaajista, jotka omaavat rautaisen ammattitaidon sekä vahvan työmoraalin ja kunnioituksen asiakkaitamme kohtaan. Näiden ominaisuuksien lisäksi edellytämme joustavuutta ja yhteistyökykyä. Mahdollisuuksia meillä on työskennellä palkansaajana, kevytyrittäjänä tai sopimusyrittäjänä, mikä sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii.

Edellytämme; alan tutkintoa, vähintään parturi-kampaajan tai hiusmuotoilijan tutkintoa. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja huomioit myös työkaverit arjessa.

Me tarjoamme sinulle,

- Kokoaikatyön
- Säännöllisen varman tulon
- Konseptin ja työyhteisön tuen
- Ammattia täydentävää koulutusta

Muualta tulevia voidaan avustaa mahdollisuuksien mukaan asunnon hankinnassa. Tule meille onnellisten järvien rannoille, asumaan ja työskentelemään, täällä on mukavaa!

Lisää kommentti

Email again:
Tuotemerkit ja yhteistyökumppanit